Over Comfystuff.nl

 

Go with the flow but stay close to who you are

You are so many things:

Strong but also sensitive

Basic and rough but also feminine

Authentic but also curious

Busy but you also need time to relax and enjoy

 

Feel comfortable with yourself and your environment

Live your life in your own way

Together with the people around you

Live, love, work, move, enjoy, have fun, care, relax,  just be

The ultimate state of being

Feel comfy!

 

Comfystuff is een lifestyle webshop met keycordbags en tassen van Label 88, sieraden van Bud to Rose, kleding van Penn&Ink en Hot Lava, hamamdoeken van Ottomania en woonaccessoires o.a. van Tadé, The Go'round en BsaB.

Wij zoeken altijd een balans tussen basic, robuust, stoer en vrouwelijk. Gewoon mooie spullen die jouw persoonlijkheid omlijsten en aanvullen, waar je van kunt genieten, je lekker in voelt en waar je blij van wordt. Zelfbewust, basic, puur, authentiek en gewoon mooi.

Comfystuff wil je graag inspireren en verrassen met comfy maar fashionable loungewear en Ibiza-tunieken, stoere tassen, keycordtasjes (ook ideale festivaltasjes, voor uitgaan, shoppen of gewoon dagelijks gebruik),  bijzondere en stoere armbanden en ringen, authentieke hamamdoeken en hamamschaaltjes, olijfzeep, massagekaarsjes en potten van gerecyclede autobanden.

Al je spulletjes worden prachtig verpakt thuisbezorgd omdat wij vinden dat ieder pakje een kadootje moet zijn, voor jezelf of voor een ander. Alles is op voorraad en wordt binnen 1-3 werkdagen bij je afgeleverd.

Veel shopplezier, lekker vanuit je eigen comfy plekje thuis.


Naast de webshop staat Comfystuff regelmatig op bijzondere markten, beurzen, pop up stores en andere events. Als plaats en datum hiervan bekend zijn zal dit op de website vermeld worden. Het lijkt me namelijk helemaal leuk om daar ook echt contact met je te hebben. 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Veel shopplezier!

Astrid Kuipers

 

kijk ook even achter de schermen bij comfystuff