Ottomania

Ottomania

Ottomania brengt een unieke collectie authentieke hamamdoeken en gebruiks- en interieurvoorwerpen uit gebieden van het voormalige Ottomaanse rijk. Het zijn authentieke voorwerpen, veelal handgemaakt en met een eenvoud en sierlijkheid die past bij het leven daar.

De naam Ottomania staat voor de manie van eigenaresse Tara en haar man Maarten voor het Ottomaanse rijk. Alle artikelen uit de Ottomania collectie zijn met veel zorg en liefde geselecteerd en zijn van hoogwaardige kwaliteit, prettig in het gebruik en daarnaast ook nog zeer decoratief. Er wordt gewerkt met echte ambachtslieden waardoor de authenticiteit van de collectie gewaarborgd blijft. De collectie is rustiek, stoer en ook nog eens hip en eigentijds. Vooral de hammamdoeken zijn erg gewild en populair.

Verwen jezelf met deze prachtige spulletjes, of geef ze cadeau aan je vrienden, geliefden en familie.
Mocht een artikel van Ottomania uitverkocht zijn of je wilt graag een andere maat of kleur, laat het ons weten want we kunnen dit meestal al binnen enkele dagen voor je regelen. Bij alle artikelen staat uitgebreide informatie over de oorsprong, kwaliteit, manier van vervaardigen en hoe je het kunt gebruiken. Wij hopen dat je net zo blij wordt van al dit moois als wij. Dit is echt een collectie die helemaal past bij Comfystuff.