Klanten Service
Waar kunnen we je mee helpen? Kies een onderwerp hieronder:


Niet gevonden wat je zocht?
Stuur even een email naar klantenservice@comfystuff.nl en we helpen je graag verder.

Verzenden & Afleveren

De samenstelling en afmeting van je bestelling bepaalt de hoogte van de bezorgkosten. Brievenbuspost verzenden wij gratis, voor pakketjes rekenen wij € 4,95. Bij een bestelbedrag boven € 85,00 verzenden wij ook gratis. De verzendkosten omvatten de daadwerkelijke verzendkosten, verpakkingsmateriaal en handlingskosten.
Wij bezorgen alle artikelen met TNT-post. TNT doet in totaal twee pogingen om het pakket te leveren. Wanneer het daarna niet is gelukt het pakket af te leveren ontvang je een bericht in de brievenbus met daarop het verzoek het pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde postkantoor/postagentschap. Dit kan tot drie weken na de laatste afleverpoging. Indien de bestelling niet wordt opgehaald, gaat het pakket retour afzender. 

De gemiddelde levertijd is 1-3 werkdagen vanaf de datum dat de betaling door ons ontvangen is.

Wij doen onze uiterste best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter het kan voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.Mocht je meerdere produkten hebben besteld kan het voorkomen dat we in gedeeltes leveren, de hieruit voortvloeiende extra verzendkosten zijn uiteraard voor rekening van Comfystuff.nl