Achter de schermen van comfystuff

 

 

Comfystuff is een langgekoesterde droom.

Tussen het enorme aanbod van kleding, accessoires en woonaccessoires kies ik altijd al precies wat aansluit bij mijn eigen stijl en lifestyle. Het is altijd mijn ideaal geweest nog eens een eigen (web)winkel te openen waarin ik merken en artikelen die hierop aansluiten bij elkaar breng. Dit zijn unieke artikelen met een bepaalde uitstraling die je persoonlijkheid als het ware omlijsten. Je moet je er ‘comfy’ bij voelen. Eigentijdse, hippe spullen die gewoon mooi of bijzonder zijn en blijven.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zo’n heel eigen stijl heeft, en ik hoop hier een shop neer te kunnen zetten waarin je je thuis voelt, geprikkeld wordt, en steeds verrast wordt met mooie, nieuwe spulletjes voor jezelf of de mensen om je heen. Dit is natuurlijk altijd een proces in beweging, dus de collectie zal steeds veranderen en uitgebreid worden met nieuwe dingen. Ik ben constant op zoek naar nieuwe 'comfy stuff'.

Ik kom uit een echt detailhandelsgezin, en heb zelf jarenlang gewerkt als inkoopster van dameskleding voor diverse grote retailketens in Nederland. Retail zit in mijn bloed, het is geweldig leuk om te doen. En het allerleukst is het natuurlijk om dat helemaal voor mezelf te doen met mijn eigen lifestyle webshop.

Astrid

 

Fotoshoot
 Een webshop als Comfystuff maak je natuurlijk niet alleen. Hierbij een impressie van de fotoshoot met model, styliste en visagiste
     
Fotograaf: Frank Lodder  
 
 
Kijk ook eens op www.franklodder.com            

 

Webdesign: Eric Karel